Bericht onleesbaar? Werken de links niet goed? Klik hier.
 
  Your Momentum. Our Inspiration.
 
 

Bezoek Regardz op Management Support Event 2012!

Het Management Support Event is dé vakbeurs voor (directie)secretaresses en managementassistentes. Net als voorgaande jaren zal de beurs dit jaar plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht op 8 en 9 november van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Vol in beweging
Misschien heeft u het in de pers meegekregen, afgelopen jaar zijn we volop in ontwikkeling geweest en heeft Regardz een flinke groei doorgemaakt. Er zijn onder andere twee nieuwe locaties aan ons portfolio toegevoegd: Groenendael Hotel & Conferentiecentrum in Hilvarenbeek en Level Eleven, dé eventlocatie in Amsterdam. Uiteraard hebben we veel meer nieuws en bijzondere verhalen die wij met u willen delen. Volg de rode schoentjes en wij praten u graag bij.

Praktisch, Persoonlijk, Professioneel!
Het thema van dit jaar. Laat onze vriendinnen Pien & Evelien uw kennis updaten. Zij geven korte workshops op het gebied van LinkedIn, Twitter en het organiseren van evenementen. Laat uw gegevens achter en ontvang van ons 10% korting op alle schoenen van Dunglemann! U vindt ons in hal 3, standnummer D3. 

Gratis entreebewijs
Heeft u nog geen toegangsbewijs? Vraag hier dan uw gratis toegangsbewijs aan. U profiteert dan ook gelijk van andere voordelen. Kies bijvoorbeeld een gratis boek als cadeau “Solliciteren… doe je zo!”, “Inkopen… doe je zo!”, “Zakenreizen… regel je zo!” of “ Vergaderingen… regel je zo!”.

Graag tot 8 of 9 november!

Anne-Mieke van den Hoeven
teamleider sales a.i. 

Dit is een uitgave van Regardz. Regardz beschikt over een bijzonder aanbod van diverse inspirerende en authentieke locaties in Nederland. Voor alle soorten bijeenkomsten. Zakelijk en privé. Groot en klein. Meerdaags en per uur.